Contact

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in één van mijn diensten? Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier
Privacy policy

Contactgegevens

T. 06 – 49777355
E. info@tamaravanham.nl

Veelgestelde vragen

Ik help je met een aanpak die helemaal afgestemd is op jouw lichaam, doelen en leven. Geen standaardprogramma, maar advies, coaching en opdrachten die bij jou passen. Samen ontwikkelen we een gezond voedingspatroon, maar je gaat vooral zelf aan de slag. Ik ondersteun en motiveer je gedurende het traject. Ik leer je gezonde keuzes te maken, nu en in de toekomst.

Ik coach al mijn klanten met heel veel liefde en inzet. Ik verwacht van jou dat jij dezelfde inzet laat zien. Ik kan je nog zoveel adviezen en tips geven, maar als jij er niet actief mee aan de slag gaat, verandert er niets. Ik verwacht dat je eerlijk bent, ook als je het even niet (meer) ziet zitten of als je toch die chocoladereep niet kon weerstaan. Als jij je aan onze afspraken houdt, doe ik dat ook.

In elk coachingstraject doorlopen we dezelfde stappen, ongeacht de duur van het traject. Op Hoe werkt het?’ zie je welke stappen dat zijn. De invulling van het traject is op maat en dus voor iedereen anders.

Het liefst help ik zoveel mogelijk mensen. Ik kan je echter alleen begeleiden als jij ook echt zelf verandering wil en daar alles voor wilt doen.

Verwacht van mij geen wondermiddeltjes of resultaat binnen een week. Ik leer je hoe je gezond kan eten en bewegen een onderdeel maakt van je dagelijks leven. Ik help je resultaat te bereiken op lange termijn.

Ik geef je allerlei richtlijnen op het gebied van leefstijl. Samen kijken we wat bij jou past. Geen strikt eetplan of beweegschema dus, maar tips en tools waarmee jij zelf aan de slag kan.

Jazeker, in principe coach ik al mijn klanten online. Afhankelijk van het programma dat je kiest zit daar whatsapp coaching en/of 1-op-1 coaching via online bellen bij. De rest van het programma volg je helemaal zelf vanaf je eigen laptop.

Alle trajecten duren 12 weken, na deze 12 weken adviseer ik aan de slag te gaan met een onderhoudsprogramma om jojo effecten tegen te gaan. Je krijgt voor de gehele periode toegang tot het online trainingsprogramma.

Als je alvast wilt kennismaken met mijn manier van werken en coachen kun je hier mijn gratis e-book downloaden en kun je je hier opgeven voor een gratis training van 5 dagen. Als je geïnteresseerd bent in mijn diensten kun je me een mail sturen info@tamaravanham.nl of een appje 0649777355 zodat we vrijblijvend kennis kunnen maken.


Hier vind je de antwoorden op de vragen die het vaakst gesteld worden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met me op via bovenstaand formulier.

Ik help je graag verder.

Volg Tamara op instagram